𝐇𝐞𝐲 𝐯𝐫𝐨𝐮𝐰,

Vrouw vrouw hoe zou je dag zijn als je gewoon mega lekker in je vel zit, fit, gezond en vitaal bent, zonder nadenken 100% jezelf bent, lekker slaapt, geniet van je dag, relaxed bent en je lijf en geest van jou zijn? En als je gewoon een kak dag hebt je hier beter mee om kan gaan, je eerder herkent en voelt en doet wat jij nodig hebt, luistert naar je stem, je grenzen aangeeft en je sterk en gezond bent?

Dat is gewoon mogelijk, ja Lin hoe dan?

Door allereerst een keuze te maken en te kiezen voor jezelf en dat doe je door je leuke eigenschappen en de minder leuke eigenschappen van jezelf te omarmen. Eigenschappen die je hebt weggestopt maar eigenlijk gewoon goud zijn, te zien en te voelen waarom je doet wat je doet en hoe jammer het is dat je door ervaringen in je verleden juist bv je creativiteit, je spontaniteit, je liefdevolle aandacht, je boosheid, je directheid, dingen die jij afkeurt aan jezelf of door andere zijn afgekeurd, dingen die er niet mochten zijn in jouw ogen of die van een ander.

Probeer je woede, schuldgevoel, schaamte, afkeer, verdriet, boosheid, irritatie, jaloezie maar eens te onderdrukken, dat is topsport en heeft een effect op je lichaam en geest en put je uit waardoor je vaker verkeerde keuzes gaat maken, keuzes op bv fysiek, mentaal of emotioneel vlak, hoe fijn zou het zijn als je eens brutaal eerlijk kijkt naar waarom je deze gevoelens hebt en deze schaduw eens in de zon gaat zetten, ze aankijken en liefdevol luisteren naar wat ze je willen zeggen?

De eigenschappen die je probeert te verbergen, weg te drukken, te negeren, komen daarom steeds harder terug, en willen eigenlijk gewoon gezien worden, zie het als iets wat je onder water duwt, het kost je heel veel energie en het komt toch een keer naar boven maar dan met een rotgang wat je dan veel meer kost dan het oplevert. Denk maar eens niet aan die roze olifant, ja daar ist ie al☺

Kiezen voor jezelf en je gezondheid

Wanneer heb jij voor het laatst echt naar je lijf geluisterd? ? Zie jij je eigen signalen nog?  merk je dat je lichaam of geest minder soepel gaan, zit je minder lekker in je vel? Stroomt het niet zoals je zou willen? Ben je de balans kwijt? Denk je regelmatig is dit nu alles? Merk je weleens dat je jezelf mist? Nou dan is het tijd voor jezelf, want wat jij denkt wat negatief is kan je enorm belemmeren om gezonde keuzes te maken op bv fysiek, sociaal-emotioneel en mentaal vlak. Dus ga je brutaal eerlijk kijken en je zal verbaasd zijn, waardoor je nu wel verder kan om keuzes te maken die jou dienen! Schrijf je nu in voor deze workshop van dinsdag 22 maart of 5 april.

 • Want zou je graag weer in je kracht staan en deze voelen tot in je tenen?
 • Rust in je hoofd willen hebben?
 • Al dat oude gedoe eens los willen laten?
 • Je emoties de baas zijn?
 • Meer dan alleen moeder zijn, maar weer vrouw met haar eigen wensen en behoeftes?
 • Gewoon lekker jezelf zijn?
 • Gewoon nee zeggen zonder je schuldig te voelen?
 • Willen stralen van het zelfvertrouwen?
 • Kortom gewoon lekker in je vel zitten, en dus gelukkig met jezelf zijn, no matter what!

Dan zou ik zeggen schrijf je in en dan gaan sleutelen, loslaten, lachen en van schaduw zon maakt.

Tijdens de workshop kijken we naar alle lagen namelijk:

 • Fysiek
 • Sociaal
 • emotioneel
 • Mentaal
 • Pro-actief

Want als je niet kiest voor jezelf, hoe kan je dan goed kiezen voor je gezondheid?

De GRATIS workshop Vitaal en 100% jezelf zijn door je zon en schaduw te omarmen.

 is op dinsdag 22 maart of 5 april van 19:30-21:00

Dus wil je brutaal eerlijk kijken en kiezen voor jezelf en je gezondheid, dan mag je deze workshop niet missen!

Wat kun je verwachten ?

Wat gaan we doen?

In ieder geval niet moeilijker maken dan het is, dus kijken en voelen waar jij winst kan halen, is dit fysiek, mentaal of emotioneel, we gaan zichtbaar maken waar jij in mag groeien en wat jij in de schaduw zet eigenlijk gewoon zon is en in de zon mag, dit doe ik met een eenvoudige oefening die je geheel privé kan doen, delen mag maar hoeft zeker niet, met die uitkomst gaan we aan de slag en zal je verrast zijn wat voor zon er gaat schijnen, wat door de schaduw vind jij de zon naar vitaliteit, rust en jezelf zijn.

Want hoe zou het voor je zijn als:

 • Jij gewoon nee kan zeggen zonder je schuldig te voelen
 • Je zelfverzekerd door het leven gaat
 • Je oude gedoe echt het verleden is
 • Je rust hebt in je hoofd
 • Je zonder probleem kan kiezen voor jezelf
 • Je staat als een huis
 • Je straalt van het zelfvertrouwen
 • Jij jezelf gewoon prima vindt zoals je echt bent

Dan is deze workshop echt voor jou, en is het tijd om de regie te nemen en jezelf op 1 te zetten.

De workshop is heerlijk online, dus lekker vanuit je eigen huis, met een bakkie thee en de hond of kat aan je voeten.

Na aanmelding ontvang je van mij een bevestiging en een dag voor de workshop de link voor zoom.

Voor wie is deelname aan deze GRATIS workshop een aanrader?

Als je regelmatig denkt is dit nu alles? als je vaak vastloopt op het zelfde stuk, als je voelt dat je de verbinding met jezelf kwijt bent, je eigen ik, je eigen stem, je verlangens, en je regelmatig de vraag stelt aan jezelf of voelt wie ben ik nu en wat wil ik? Als je graag verder wilt groeien en ontwikkelen, als jij denkt nu ben ik!

Hoe dan?

 • De workshop is op dinsdag 22 maart of  dinsdag 5 april van 19:30-21:00 via zoom.

 • Bij alles wat je wilt en ook niet meer wilt zal je wat moeten gaan veranderen, want steeds hetzelfde doen en een andere uitkomst verwachten brengt je niet verder.

 • Tijdens deze workshop neem ik je interactief mee welke stappen je kan gaan  zetten, elk stuk gaan we doorlopen, dus: fysiek, sociaal, emotioneel, mentaal, pro-actief. Zorg dat je pen en papier bij je hebt liggen en 1 A4 papier.

 • Volop tijd om vragen te stellen en antwoorden te krijgen, maar het belangrijkste is dat je gaat ervaren welke tools je allemaal al hebt en deze ook gaat inzetten.

Wat heb je of kan je na deze workshop?

Na deze workshop weet jij hoe jij je kwaliteiten wel benut, jij volledig jezelf bent, je belemmerende overtuigingen herkent en erkent door te kijken wat erachter zit, je kiest voor jezelf en dus 100% jezelf bent en liever naar jezelf kijkt. Dus claim NU je plek.

Praktisch

Deze GRATIS workshop is op dinsdag 22 maart of dinsdag 5 april van 19:30-21:00 gewoon vanuit je eigen huis

In de zoom meeting  kan je vragen stellen en gaan we actief aan de slag, zodat jij de zon ziet door je schaduw te omhelzen!

Ik kijk ernaar uit je dan te ontmoeten!

Gezonde groet,

Linda Lahaije

Meld je  NU aan voor de GRATIS workshop Vitaal en 100% jezelf zijn door je zon en schaduw te omarmen. Dat doe je door hieronder je plek te claimen! 👇👇👇👇👇👇👇