26 augustus, start de GRATIS neem weer de regie over je leven en gezondheid workshop! Neem direct de regie na de vakantie over je gezondheid en je leven, BAM

Wil je na de vakantie een goede (her) start maken, wil je nu eens echt je doelen gaan behalen, maar vind je het lastig om weer een goede start te maken? Dan is deze GRATIS workshop speciaal voor jou!

Wat kun je verwachten van deze ochtend?

Deze ochtend is een vliegende (her) start, waarin ik je ga uitdagen, inspireren hoe jij op een integrale manier de regie kan nemen. Deze ochtend is de start om je eigen ik weer belangrijk te vinden en het laatste half jaar echt aan de slag te gaan met jezelf en je gezondheid.

Ik neem je mee in mijn BV-OMA, (  bewegen, voeding, ontspanning, mindset en actie ) en alles wat je nodig hebt om weer de regisseur te worden van je leven en je gezondheid! We starten daarbij eerst met mindset, je waarom en je doel en actie! Wat dat moet eerst de aandacht krijgen voordat je met beweging en voeding aan de slag kunt gaan.

Even de tijd nemen om weer te  voelen en ervaren wat JIJ wil, maar nog belangrijker NIET meer wil. Zodat je gaat starten met het maken van betere keuzes voor jezelf, die jouw leven en gezondheid fijner maken en jij weer de regie krijgt.

Voor wie is deelname aan deze GRATIS workshop interessant?

 • Voor elke vrouw die na een periode van rennen, vliegen, lopen, vallen en weer opstaan en nu echt toe zijn om bewust de regie te nemen en in actie willen komen voor echte verandering: Zich afvragen hoe is het nu eigenlijk met mij? Wat heb ik nu nodig!
 • Als je graag nu eens ECHT aan de slag wilt gaan met je gezondheid en je toe bent aan een nieuwe start met je gezondheid.
 • Voor iedereen die brutaal eerlijk naar zijn leven en gezondheid wil kijken en ECHTE verandering wil!
 • Voor iedereen die moe is van het zorgen en die bordjes wil laten vallen, om bewustere keuzes te gaan maken voor je eigen geluk.
 • Als je een betere balans wil tussen privé en je werk.
 • Als je wil loslaten en weer de regie wil over jou leven!
 • Als jij je eigen IK weer belangrijk wilt vinden.

Hoe dan?

 • De workshop is op 26 augustus en is van 09:00 uur tot 12:00 uur.

 • Vooraf ontvang je een vitaliteitscheck op 5 gebieden ( voeding & beweging, je gevoel & emoties, je gedachten & overtuigingen, wie ben je nou & wie wil je zijn, en doelen stellen & actie) en kijken we hoe is het NU en starten met hoe zou je het willen.

 • Na de vitaliteits check heb je inzicht in waar je nog dingen beter zouden kunnen en die stap gaan we direct zetten.

 • Bij alles wat je wil en ook niet meer wilt is je hoofd, dus je gedachten vaak de regisseur, dus die oude gedachte ( oude verhaal) wordt een nieuw verhaal

 • Ik ga aan de slag met JOU, zodat jij weer de regisseur kan worden van je leven en je gezondheid! Dus volop in actie.

 • Volop tijd om vragen te stellen en antwoorden te krijgen, maar het belangrijkste is dat we aan de slag gaan en in actie!

 • Het zijn twee weken waar je nog lang over napraat, maar vooral een besluit neemt voor jezelf, loslaat, plezier hebt en jezelf weer belangrijk vindt!

Ja, ik wil een nieuwe start!

Kosten

Voor de prijs hoef je het niet te laten…. het is namelijk GRATIS, omdat ik wil dat je aan de slag gaat en als vrouw gewoon weer de regie neemt.

Praktisch

Deze GRATIS workshop is op 26 augustus, gewoon vanuit je eigen huis

Vooraf krijg je via de vitaliteits check nog meer inzicht in wat je wilt en niet meer wilt.

We gaan samen kijken naar wat je wilt, je waarom , je doel en wat je hiervoor nodig hebt

In de facebookgroep kan je vragen stellen en doe ik vele extra dingen om je helpen de regie te nemen en te houden.

Ik kijk ernaar uit je woensdag 26 augustus te ontmoeten!

Gezonde groet,

Linda Lahaije

Meld je aan voor de GRATIS workshop neem weer de regie over je leven en gezondheid na de vakantie!

Na ontvangst van je aanmelding ontvang je van mij de GRATIS vitaliteits check, dit is het startpunt voor jou.