Wie is Linda Lahaije?

I have a dream, werd bijna I had a dream, na een huwelijk waarin ik zullen we maar zeggen, niet helemaal tot mijn recht kwam, ging ik alleen verder met twee kleine kinderen. Wat bleek voor mij de formule om met mijn kop in het zand maar door te blijven rennen en alles te negeren, ik sloeg elk rood lampje wat een signaal gaf om te stoppen ‘gewoon’ kapot, ik moest door, want mijn kinderen zijn mijn alles en alles draaide om hun.

Op een ochtend wilde ik opstaan en kon ik niet meer omhoog, maar ja ik MOEST verder van mezelf want een moeder en ondernemer kunnen niet uitvallen. Dus pijnstilling en verder, tot ik diezelfde week een botje in mijn voet brak. Dat was het moment voor mij dat de tranen en mijn frustratie eruit kwamen.

Mijn kinderen en alles kwam altijd op de eerste plek. Ik dacht

Shit waar ben ik gebleven, waar ben ik mezelf verloren?

Alles en iedereen ging altijd voor op mijn wens, voor iedereen wilde ik het goed doen, maar was mezelf onderweg vergeten. Ook het enorme zorg gen wat ik heb als verpleegkundige hielp me alleen verder van mijn pad af….

Stil ( moeten ) staan

Dat was voor mij het moment dat ik zo enorm sterk voelde;

Dit moet echt anders, ik wil weer de regie over mijn leven en gezondheid, Ik ben er klaar mee!

Door een breuk in mijn voet MOEST ik stil staan, ik merkte dat ik op was, ging door mijn knieën, ik was mezelf kwijt, waar stond ik, wat wilde ik, …..Wat wil Linda zijn, dan alleen moeder, onzeker over mezelf en mijn kunnen door vroegere gebeurtenissen, ben ik op zoek gegaan.

En weet je wat het erge was…. Ik was notabene een gespecialiseerde verpleegkundige. Ik was beter in zorgen voor een ander dan in zorgen voor mezelf.

Het mooie van alles is, die tijd is het beste wat me ooit overkomen is ( behalve mijn kids en mijn lieve man ) dat ik  gewoon opnieuw kon beginnen, ontdekken zoals IK het wilde, hoe cool is dat, dit is de Linda die er altijd in heeft gezeten, maar zwaar afgestraft werd vroeger.

Door het aan te gaan, keuzes te maken, erdoorheen te gaan, te lachen om mijn gedoe, mezelf goed te vinden zoals ik ben, ga ik zelfverzekerder het leven door, geniet van wat er gebeurt, loop mijn pad en niet meer dat van een ander, dat geeft lucht en rust. Ik hoor je nu denken “Jij hebt makkelijk praten want het is je vak”. Nee ik heb een keuze gemaakt en ik ben meer bewuste keuzes gaan maken waar ik blij van wordt, die zorgen dat ik me lekker voel.

Dit gevoel gun ik elke vrouw. Waar de pijn zit, zit ook de oplossing en die zoektocht ga ik heel graag met je aan!

Gewoon doen, BAM

Mijn visie op een andere leefstijl, jij als regisseur van je leven is eigenlijk simpel, dat is het gewoon doen.

Alles begint bij de eerste stap en het maken van een keuze. Een keuze voor jezelf, jouw leven, jouw lijf, jouw gezondheid.

Vaak wordt iets eenvoudigs zo ontzettend moeilijk gemaakt en dat hoeft helemaal niet!

Weer regisseur van je leven worden is eenvoudig, jezelf weer belangrijk vinden als mooie vrouw, maar het gebeurt pas als JIJ de keuze maakt!

Als je mij zou kennen, dat weet je dat:

Dat ik een klein huppeltje ben van 1.60 meter, maar groot in mijn daden. Ik doe daarmee graag mijn sterrenbeeld (stier) eer aan. De stier staat garant voor doorzettingsvermogen en enthousiasme.

Een motto van me is, Wil je een eerlijk of een lief antwoord?

Daarnaast ben ik brutaal eerlijk, of direct….

Ik ben dynamisch, energiek en ga gerust met mijn kinderen een sneeuw engel maken in het park, en heb dan echt het poep of iemand er wat van zou vinden I really don’t care ( niet meer )

Ik spring graag op mijn mountainbike om wat kilometers rond te sjezen, mijn manier om stress kwijt te raken of te genieten met Aernout.

Als ik leuke muziek hoor, ik niet stil kan zitten of staan, mee ga trommelen, ik wil dan gewoon bewegen, mijn oude liefde dansen komt dan weer boven.

Ik hou wel van de nodige humor, want soms is het al zwaar genoeg. Samen met Aernout en onze lieve vrienden lach ik heel wat af,zo erg dat ik er echt buikpijn van heb, ik zie dan ook in veel dingen de humor, want wij vrouwen nemen ons zelf vaak veel te serieus.

Ik improviseer graag, zeker als ik aan het trainen ben, heerlijk om typetjes te gebruiken om mensen los te krijgen, te laten lachen. Soms ben ik Trees, K3, Gruella.

Ik heb een hekel aan JA-MAAR en PROBEREN, ik ben integer en zeg wat ik doe en doe wat ik zeg en dat verwacht ik ook van een ander.

Mijn grote hart is van Aernout, mijn grote liefde en mijn twee heerlijke kinderen, onze hond Joep, met deze grote vriend loop ik dagelijks heel wat kilometers.

Ik een zwak heb voor dropballen en muntdrop.

Ik nog een extra kindje heb en dat is voeding. Ik ben erg bewust bezig met voeding omdat ik weet dat 80% van alle klachten voedingsgerelateerd zijn. Ik eet bewust vegetarisch, ondanks dat ik een frikadel erg lekker vond.

“Maar ja hoe pak ik het aan dan? Ik weet niet hoe …”

De eerste stap is bij jezelf na te gaan, hoeveel last je ervan hebt. Ik ben hier erg simpel in, heb je ergens last van pak het aan dat je er geen last meer van hebt, zet de stappen doe er iets aan, want het leven is tekort en te leuk om er niet van te genieten.

Brave meisjes komen in de hemel, brutale komen overal!

Denk jij dat ik de coach ben die je verder kan helpen? Laten we dan kennis maken!

JA, Ik wil kennis met je maken