Weet jij wie je bent en waar jij voor staat? Ben jij altijd jezelf? Kom jij de afspraken met jezelf na? Ben je authentiek, kortom ben jij echt trouw aan jezelf?

Weet jij wat je kernwaardes zijn? Jouw kernwaarden zeggen veel over wie jij bent. Als je jouw kernwaarden helder hebt ben je jezelf en laat je je niet leiden door dingen die anderen belangrijk vinden. Het kennen van je kernwaarden geeft je zelfvertrouwen en vergroot je eigenwaarden en zelfrespect, waardoor je dus gewoon ja zegt tegen jezelf en dus sterk bent in voor jezelf zorgen, keuzes te maken die goed voor jou zijn, je niet laat afleiden van wat belangrijk voor je is, het je dus niks uitmaakt wat een ander van je vind of denkt, want jij weet wie je bent en waar je voor staat en dus wat belangrijk voor je is.

Als je nu denkt sh#t wat zijn mijn kernwaardes? en wil je graag steviger in je schoenen staan, je leven leven zoals jij dat graag wilt, met de dingen die jij belangrijk vind en dus trouw aan jezelf zijn, worden en blijven? Dan zou ik zeggen reserveer je plek voor deze workshop.

Je hebt geluk want deze maand geef ik nog een keer deze gave workshop!

Namelijk op dinsdag 25 januari van 19:30 – 21:00

Hieronder de link voor de lijst 👇

Kernwaarden lijst

Je kernwaardes moet je zien als de fundering van een huis deze is essentieel, anders krijg je scheuren en gaat je huis kapot, gaat scheef staan of nog erger valt om. Iedereen vindt dit logisch maar voor ons eigen lichaam en geest en dus onze eigen ik blijven we vaak bouwen op een kapotte fundering, of nog erger helemaal geen fundering.

De fundering van jouw als mens zou topprioriteit moeten hebben want anders val jij om, en bouwen op een krakkemikkige basis maakt geen sterk huis. In de workshop neem ik je mee waarom je kernwaardes zo belangrijk zijn, niet alleen om te weten maar om naar te (gaan) leven, want anders ben je wankel en sta je nergens voor en al helemaal niet voor jezelf.

Wat zijn nu die kernwaardes?

 • Een kernwaarde is wie jij bent en waar je voor staat, Ze zijn je identiteit en bepalen je prioriteiten, wat je doet (en hoe je het doet), je relaties, hoe je leven zal verlopen, je identiteit. Dus dingen die jij belangrijk vindt, als je deze waardes niet goed weet of die van een ander leeft zal je een gevoel van niet happy gaan ervaren, of steeds tegen dezelfde dingen aan gaan lopen.
 • Als je niet weet wat je waarden zijn, is het moeilijker om stress of ongewenste situaties op te lossen of te veranderen, omdat je simpelweg niet weet wat het is dat je echt wil veranderen. Zodra je je kernwaarden helder hebt maak je het veel makkelijker voor jezelf om te herkennen en op te lossen wat er fout loopt tussen jou en je omgeving!
 • Als jij je kernwaardes duidelijk hebt en er dus ook naar gaat leven en handelen, ben je sterker, krachtiger, liever voor jezelf, weerbaarder, want je weet dan wie je bent wat jij wilt en niet wilt. Als je je waarden weet, weet je dus wie je bent en waar jij voor staat. Je zal niet langer geleefd worden door wat je ouders, vrienden, partner of de maatschappij wil(len) dat je bent, doet of handelt, want je hebt helder wie je bent. Je communicatie met jezelf en anderen is dan eenvoudiger.

Deze kernwaardes zijn je fundering van wie je bent, als je deze dus gaat naleven dan sta je sterk en ben je sterk(er)!

Je kernwaardes kent meerdere lagen:

 • Fysiek
 • Sociaal
 • emotioneel
 • Mentaal
 • Pro-actief

De GRATIS workshop weten wie je bent door je kernwaardes te her- ontdekken is op dinsdag 25 januari van 19:30-21:00

Dus wil je bouwen aan je eigen ik, weten wie je bent en waar je voor staat, jezelf weer belangrijk vinden, dan mag je deze workshop niet missen!

Wat kun je verwachten ?

In deze workshop neem ik je op een no nonsense manier mee naar jouw basis, dus naar jezelf ❤ Wie ben je, waar sta je voor, wat wil je en wat niet. Deze basis zorgt ervoor hoe jij in het leven staat, op fysiek, sociaal, emotioneel, mentaal en pro-actief vlak.

Laag voor laag gaan we kijken wat je kernwaardes zijn en waarom, want als je niet weet wie je bent en waar je voor staat dan ben je stuurloos.

 • Want jezelf vergeten kan even maar dan moet je echt weer de eigen regie gaan voeren
 • Voeg jij je snel voor een ander?
 • Durf jij je mening niet echt te geven?
 • Vraag jij jezelf regelmatig af, wie ben ik nu eigenlijk, waar sta ik voor? wat wil ik nou ECHT?
 • Ben je moe?
 • Heb je te vaak meerdere petten op?
 • Altijd druk en lig je met een bonkend hart in bed of onder de douche want snel snel
 • Heb je nooit tijd voor jezelf?
 • Vergeet jij jezelf
 • Wil je iedereen maar te vriend houden en blijf je zorgen
 • Staat je hoofd nooit stil, van je lijstje, het piekeren…….. ervaar je concentratie problemen, vergeetachtigheid, verminderde focus?

Dan is deze workshop echt voor jou, en is het tijd om de regie te nemen en jezelf op 1 te zetten.

Door je kernwaardes duidelijk te hebben en er naar te gaan leven, want aan weten alleen heb je niks aan, krijg je ruimte in je hoofd, waardoor er ruimte komt voor jezelf en jouw behoeftes.

De workshop is heerlijk online, dus lekker vanuit je eigen huis, met een bakkie thee en de hond of kat aan je voeten.

Na aanmelding ontvang je van mij een bevestiging en een lijst met kernwaardes zodat jij je huiswerk al kan doen, uh moet doen zodat je ook echt aan de slag gaat, stappen gaat zetten en na de workshop duidelijk hebt wat je kernwaardes zijn en waarom.

Voor wie is deelname aan deze GRATIS workshop een aanrader?

Als je voelt dat je de verbinding met jezelf kwijt bent, je eigen ik, je eigen stem, je verlangens, en je regelmatig de vraag stelt aan jezelf of voelt wie ben ik nu en wat wil ik?

Hoe dan?

 • De workshop is op dinsdag 25 januari van 19:30-21:00 via zoom.

 • Bij alles wat je wilt en ook niet meer wilt zijn je kernwaardes de basis van wie jij bent jouw fundering moet staan als een huis en jij moet staan met twee voetjes in de beton.

 • Tijdens deze workshop neem ik je interactief mee waarom je kernwaardes zo essentieel zijn voor jouw eigen ik en de basis vormen van jouw identiteit, maar nog belangrijker dat je ze gaat gebruiken en inzetten om voor jezelf te zorgen op zowel fysiek, sociaal, emotioneel, mentaal en pro-actief vlak.

 • Volop tijd om vragen te stellen en antwoorden te krijgen, maar het belangrijkste is dat je gaat ervaren welke tools je allemaal al hebt en deze ook gaat inzetten.

Ja, dit wil ik en ben er graag bij!

Kosten

Voor de prijs hoef je het niet te laten…. het is namelijk GRATIS, omdat ik wil dat je aan de slag gaat en als vrouw gewoon weer de regie neemt.

Praktisch

Deze GRATIS workshop is op dinsdag 25 januari van 19:30-21:00 gewoon vanuit je eigen huis

In de zoom meeting  kan je vragen stellen en doe ik vele extra dingen om je helpen de regie te nemen en te houden.

Ik kijk ernaar uit je dan te ontmoeten!

Gezonde groet,

Linda Lahaije

Meld je aan voor de GRATIS workshop weten wie je bent door je kernwaardes te her- ontdekken.

  Na ontvangst van je aanmelding ontvang je van mij de bevestiging en de aanmeld link en de kernwaardes, maak je huiswerk vooraf! Dan haal je veel meer uit de workshop en dus uit jezelf!