Van denken naar doen om volledig los te laten, vol vertrouwen te kiezen voor jezelf en je behoeftes, zodat je voluit kan leven!

Als je nergens echt vol voor gaat, dan val je overal voor!

Voel je dat jij nu aan de beurt bent, even geen mama maar weer tijd voor jezelf, alleen hoe ging dat ook alweer?

Jezelf weer belangrijk vinden, keuzes maken waar jij blij van wordt, een goede balans tussen privé en werk, balans in tijd voor jezelf en voor de ander zonder dat schuldgevoel. Tijd om die stemmetjes uit je verleden op te ruimen, je zelfopgelegde beperkingen los te laten, de verantwoordelijkheid eens bij diegene te laten waar deze hoort, gewoon los laten wat je niet meer dient en helpt.

Nu ben jij!

Don’t expect to see a change if you don’t make one

Dit is al jaren mijn slogan, als je niks veranderd blijft alles hetzelfde, daarom moet het niet alleen bij denken blijven, maar moet je het echt gaan doen!

Je leven echt voluit leven doe je door zowel fysiek, sociaal emotioneel en mentaal in balans te zijn, dat krijg je door van weerstand naar weerbaarheid te gaan. De twee belangrijkste stappen die je dan moet zetten zijn ECHT kiezen of dat nu tijd voor jezelf is, of nee te zeggen tegen je partner, baas of kinderen, nee tegen die zak chips, nee tegen scrollen op je telefoon, nee tegen je verleden, nee tegen die opdracht die je iedere avond laat werken, nee tegen de dingen die je klem laten voelen in je hoofd en lijf. Samen pakken we de koe bij de horens en krijgen we snel duidelijk wat je los mag laten en dat is niet altijd wat jij denkt dat je moet loslaten…

Stap voor stap pakken we alles aan, dit doe ik door je meteen in actie te zetten, daarom is dit traject voor vrouwen die ECHT wat willen veranderen, want zoete broodjes bak ik niet. In deze 100 dagen gaan we op alle vlakken aan de slag, dat maakt het traject ook zo uniek, want ik wil dat jij op het einde staat als een huis en met gemak verder gaat, maar dan zonder ballast, volledig in verbinding met jezelf en de mensen die je lief zijn en in actie met je lijf. Ik ga niet voor een beetje rust in je hoofd, nee voor volledige rust en niet een beetje actie niet vol in actie.

Ik daag je uit, prikkel je, maar zorg er samen met jou voor dat jij jezelf weer belangrijk vindt op fysiek, sociaal-emotioneel en mentaal vlak.

Dit is wat er gebeurt als je ook echt in actie komt

Volledig loslaten

Vol vertrouwen kiezen

Voluit leven

Dit is wat je krijgt:

Alles start met een actie gesprek waarin we kijken wat je wensen en doelen zijn zodat we samen snel de vinger op de zere plek kunnen leggen, als voorbereiding ontvang je vooraf een vitaliteits check zodat we beide ons huiswerk kunnen maken en nog meer uit ons gesprek kunnen halen, zodat we een vliegende start kunnen maken.

In dit 100 dagen traject zit van alle werelden het allerbeste, alles om ervoor te zorgen dat jij na die 100 dagen staat als een huis en dus volledig loslaat, vol vertrouwen kiest voor jezelf om voluit te leven.

Dus naast de 8 coach sessies van 1.5 uur, ga je tussen onze sessies actief aan de slag met de opdrachten die je ontvangt en ga je aan de slag met de extra tools zoals video’s die er voor gaan zorgen dat jij jezelf serieus neemt en dus zorgen dat jij op fysiek, sociaal emotioneel en mentaal vlak in balans komt, volledig op jou afgestemd. Alles om ervoor te zorgen dat jij in actie blijft. Als vrouw weet ik als geen ander hoe snel je jezelf vergeet zeker in de waan van de dag, want zo toast je op het nieuwe jaar en voor je het weet is het weer kerst. Daarom wil ik je tijdens dit 100 dagen traject blijven inspireren om jezelf belangrijk te vinden, daarom werk ik samen met hele betrouwbare partners die dezelfde visie hebben namelijk voluit leven op een gezonde manier. Daar hoort weerstand bij dus bewegen, dit in de vorm van personal training, yoga, maar ook ontspanning in de vorm van massage hiervoor heb ik gekozen voor een thaise yoga massage, deze wordt gegeven met je kleding aan, maar heeft een mega effect, ik kom altijd mega zen en soepel van Laura af. er zitten 4 van deze extra’s in juist om je in beweging te zetten en dus tijd aan jezelf te besteden, een goed begin is het halve werk.

Kom maar op, ik ben er klaar voor

De betekenis van mijn logo en waar ik in geloof.

Dit logo is een weerspiegeling van mijn werkwijze. De kleine gekleurde mozaïek steentjes maken 1 groter geheel.

Door op fysiek, emotioneel en mentaal vlak alle stukjes op zijn plek te leggen ontstaat een vrouw die zichzelf weer op een zet.

De bloem die erin zit is mijn favoriete bloem, de zonnebloem.

Waarom ik?

Als vrouw en moeder kan ik uit eigen ervaring spreken en juist omdat ik zoveel vrouwen zie struikelen bij de druk vanuit de maatschappij, de zelfopgelegde belemmeringen, de onverwerkte ellende uit het verleden en hoe deze je denken, voelen en handelen je kunnen blijven bepalen, dan komt mijn sterrenbeeld stier naar boven. Uit eigen ervaring heb ik ervaren hoe je leven geleefd kan worden als jezelf geen keuze maakt en dus niet op de rem trapt om zelf te gaan bepalen wat jij wilt en hoe jij jouw leven wilt leven of overleven……

Door je te laten zien wat jezelf niet meer kan of wil zien, je confronteer met je eigen verhaal, je laat voelen, die pleister eraf trek kan je weer zien wat eronder zit namelijk jouw eigen ik. Doordat ik vanuit liefde zeg wat ik zie sta ik bekend als direct, want wil je een eerlijk of een lief antwoord? Je komt in een traject omdat je ergens vanaf wilt en dat doe je niet door alleen maar lief te zijn want eerlijk duurt het langst en brengt jou in alle liefde verder.

Hier sta ik voor onvoorwaardelijk en volledig

Je zal eerst moeten loslaten wat je vasthoud om vervolgens onvoorwaardelijk te kunnen kiezen voor jezelf en wat jij belangrijk vind, dat moet je blijven oefenen en in actie blijven om zo weer voluit te gaan leven.

Als je weer wilt horen en voelen wat jouw behoeftes zijn als vrouw, zal je in beweging moeten komen en blijven, maar zal je ook in stilte moeten zijn, om weer te kunnen horen wat je lichaam en geest je willen vertellen, jouw innerlijke stem.

Kom maar op, ik wil contact

Wat anderen zeggen

Wat maakt Linda nu zo bijzonder voor mij? Linda is een vrouw welke er geen doekjes omwindt en heel duidelijk is. Geen poespas of liefdoenerij. Gewoon recht door zee. Maar dat alles op de manier zoals jijzelf het aangeeft en met heel veel begrip en warmte. Ze weet waar ze over praat. Ze kan je een handvat geven welke juist jij nodig hebt en niet de zoveelste uit een dozijn.

Linda zorgt ervoor dat je eigen ik weer belangrijk word!

Renate

Hallo Linda, De afgelopen maanden heb ik ervaren hoe het is om begeleid te worden door jou. Ik heb het als heel waardevol ervaren in deze woelige tijd. Jij hebt me telkens een spiegel voorgehouden en duwtjes in de goede richting gegeven. Je hebt veel kennis, levenservaring, empathie en warmte in huis. Alle tools om mij te helpen. Je hebt veel meer gedaan dan we van tevoren hadden afgesproken, je gaat er voor de volle 200% voor, haha. Zoals ik al zei ga ik die bijeenkomsten met jou bij jou thuis of in het bos missen. Heerlijk ongedwongen en toch pittig intensief. Heul erg bedankt en gauw tot ziens!!

Angeline

Dankzij Linda weet ik weer hoe ik in het leven wil staan! Zonder poespas houdt Linda de spiegel voor welke veel vrouwen onder ons soms nodig hebben. Alleen wanneer ik lekker in mijn vel zit, zal de omgeving dat ook op een positieve manier ervaren en Linda heeft mij daarbij geholpen. Een vakvrouw ten top!

1000x dank daarvoor 💋

Yvonne

Dan komen we toch bij de vraag wat kost dat?

Dit unieke allesomvattend en veranderend 100 dagen traject is een cadeau aan jezelf en dus een investering in je eigen ik, je leven, je gezondheid, je zijn en mij krijg je erbij.

De investering is € 1497,- of 3 termijnen van € 499,-

Moeilijker kan ik het niet maken wel makkelijker door je uit te nodigen van een GRATIS ontmoeting en je vragen te beantwoorden al kan ik me bijna niet voorstellen als je alle informatie gelezen hebt. Wat ik belangrijk vind als we samen het traject gaan doen dat we een klik hebben en dat ik de juiste persoon ben die jouw verder kan helpen, daarom wil ik eerst altijd kennismaken en voelen en kijken of we een match hebben, jij ook?

Ja ik wil graag een gesprek met je Linda!