Preventief samen werken voor een betere gezondheid.

Je wilt als bedrijf echt de stap zetten tot meer vitale medewerkers. Je merkt dat je mensen vaak of langdurig ziek zijn, moe zijn, slecht slapen, lichamelijke klachten hebben, hoge werkdruk ervaren. De vitale lunch training is een mooie start voor een vitaliteitstraject, dat voor een echte verandering zorgt.

Vitaliteit is meer dan niet ziek zijn, het is de kracht om niet ziek te worden en dat doe je door een integrale aanpak. Belangrijke pijlers zijn hierbij uiteraard voeding en beweging, maar niet minder belangrijk zijn bijvoorbeeld: de aanpak van stress, slapen, balans werk en privé, ontspanning, mindset, worden de kernkwaliteiten benut en hoe (pro) actief ben je in alles. Dus een compleet plaatje van sociaal emotioneel, fysiek en mentaal welbevinden van je medewerkers.

Een vitale medewerker is productiever, betrokken, gedreven, beter gemotiveerd en verzuimt aanmerkelijk minder.

Hoe zou het voor je zijn …

… als je op een ongedwongen en gezellige manier je medewerkers een start kan laten maken om vitaler te worden. Jij die de aftrap geeft en zo laat zien dat vitaliteit erg belangrijk is voor jou als leidinggevende en je bedrijf. Met als resultaat vitalere medewerkers die een gevoel van waardering en erkenning hierdoor krijgen. Medewerkers die minder verzuimen, doordat ze gewoon fitter zijn.

Mooi extra voordeel is dat het grootste deel van de training tijdens de pauze gebeurt.

salade-jevitalezaak
groenteprikker-jevitalezaak
fruit-jevitalezaak

Wat ga ik doen:

Met een vitale lunch training zorg ik voor alles, dus:

  • een ongedwongen, gezellige en leerzame training hoe medewerkers vitaler kunnen worden, zijn en blijven;
  • medewerkers direct handvatten hebben om mee aan de slag te gaan;
  • ik laat de 5 pijlers zien en ervaren om vitaliteit te vergroten. Beweging, voeding, ontspanning, mentaal en actie ondernemen;
  • voor de lunch gaan we wandelen. Tijdens de wandeling doen we lichte oefeningen, waarmee je direct ervaart wat dit met je doet;
  • de gezonde lunch wordt bezorgd, dus daar heb jij geen omkijken naar.

Dan is de lunch op. En dan?

Na de vitale lunch training hebben je medewerkers inzicht in wat ze wel en niet doen en hoe ze dit kunnen veranderen. De ervaring leert dat mensen gemiddeld 30 dagen nodig hebben om iets automatisch te gaan doen en 90 dagen om het in hun systeem te hebben verankerd.

Als werkgever wil je natuurlijk dat het een blijvend effect heeft, daarom is de vitale lunch training ook een aftrap voor een traject. Dit traject kan in een groep of individueel plaatsvinden.

Waarom ik?

Mijn specialisatie is verzuimreductie. Als integraal leefstijl- en vitaliteitscoach en trainer, weet ik als geen ander wat en waarom vitale medewerkers zo belangrijk zijn en wat dit voor een enorme winst is voor jou als werkgever.

Daarnaast heb ik 20 jaar ervaring als voedingscoach en door de integrale aanpak van vitaliteit komt er een echte verandering. Met mijn passie, humor en brutaal-eerlijke kijk neem ik je medewerkers mee om ze te laten ervaren hoe is het om vitaler te zijn en vooral om vitaler te blijven.

Want waarom moet eerst het verzuim hoog zijn voordat je actie gaat ondernemen? Voorkomen is nog altijd beter dan genezen. Juist het preventief en actief bezig zijn met vitaliteit zorgt voor minder uitval.

lopeninzee-jevitalezaak

Wat anderen zeggen

De presentaties van Linda waren erg duidelijk, ze sloten aan bij wat ik nodig heb en zorgt dat ik mijn levensstijl onder de loep ga nemen.
Het zet je aan het denken en het werkt thuis nog door.
Heel waardevol!

Angeline

Super dag gehad! Ze weet waar ze het over heeft en heb er zeker iets aan. Ik kijk uit naar het groepstraject.  Super bedankt.

Melanie
Don't expect to see a change, if you don't make one - je vitale zaak

Wil jij ook een gezonde aftrap voor meer vitale medewerkers?
Mail mij om een afspraak dan kom ik langs om de details te bespreken.

    Geef 2 mogelijkheden waarop ik je het beste kunt bereiken (weekdag en tijdstip):