Verlang jij er ook naar dat je weer fit, energiek en vitaal lekker in je vel zit?

En dan bedoel ik niet alleen Fysiek, maar ook Emotioneel en Mentaal, “gewoon” lekker in balans zijn, keuzes maken die bij jou passen.

Herken je dit?

 • Je wil graag fitter zijn en gewoon lekker in je vel zitten, maar loopt steeds vast
 • Je merkt dat alleen gezonder eten niet het resultaat geeft wat je wilt

 • Je weet dat er iets moet veranderen, maar wat?

 • Wat is nu gezond eten, wat kan je dan beter doen en wat niet?

 • Je blijft in cirkels draaien en weet niet waar te beginnen

 • Je ervaart stress van al dat moeten en je voelt dat je het anders wil

 • Je hoort en leest van alles over gezondheid, fitter worden, vitaliteit, maar wat is nu de beste stap?

 • Je probeert het al een tijd alleen, maar je blijft tegen dezelfde dingen aanlopen

Hoe zou het voor je zijn als:

 • Je weer gezond, fit en vitaal voelt en “gewoon” in balans bent

 • Dat je weet welke stappen je moet zetten om te bereiken wat je wilt.

 • Je weer de regie hebt over je leven en gezondheid en echt lekker in je vel zit?

 • Dat je keuzes maakt die goed voor jou zijn, zonder je schuldig te voelen?

 • Je leven niet beheerst wordt door je gewicht

 • Dat je leert en voelt wat JIJ nodig hebt, zonder je schuldig te voelen?

 • Je bewustere en betere keuzes maakt voor jezelf, minder over je grenzen laat gaan en vol vertrouwen kiest voor jezelf?

 • Dat je ziet en merkt dat de tijd en moeite die je erin stopt ook echt zinvol is en je geen stappen maar sprongen maakt

Want als je weet wat het probleem is, kunnen we ook samen gaan werken aan de oplossing!

Wat gebeurt er nu in zo’n vitaal leven fem traject?

Ik ga 6 maanden intensief, actief aan de slag, zodat jij alles uit dit traject haalt. Want iets wat al jaren wringt los je niet op in een paar uurtjes……

We starten met het stellen van een doel en waarom je dat graag wilt. Wat wil je uit deze 6 maanden halen? Mijn doel is dat je in balans bent op fysiek, emotioneel en mentaal vlak. Wat je doel ook is we gaan samen aan de slag. Misschien wil je een betere privé – werk balans, meer zelfvertrouwen, beter leren kiezen voor jezelf, je eigen ik weer belangrijk vinden, nog wat kilo’s verminderen, fitter en energieker zijn, beter je grenzen leren aangeven, je mindset verbeteren, wat het ook is, na deze 6 maanden sta jij als een huis en ben je meer dan fit en vitaal, jij bent in balans, zit zalig in je vel en kan de wereld aan.

Hoe ziet het traject eruit?

 • In het traject zitten 4 coachsessies van 1-1.5 uur met mij alleen, hierin pakken we dingen aan die spelen bij je en die je in de weg staan. Dit kan al wandelend in het bos als bij mij op kantoor. De sessie kan je boeken met mij zoals het in jou en mijn agenda past, je kan de sessies gebruiken zoals jij dat wilt, de sessies die je niet gebruikt gedurende dit traject vervallen.
 • Een voedings en vitaliteits analyse, als uitgangswaarde
 • Iedere maand een training over een onderwerp, wat aan bod komt is voeding, goed beter best principe, dus we gaan kijken naar koolhydraten, eiwitten, vetten, suikers, wat heb je echt nodig en wat niet.
 • We gaan etiketten leren lezen, want als je weet wat je echt eet dan kan je ook betere keuzes maken.
 • Leren omgaan met stress en hoe verminder je dat en hoe kan je nu echt loslaten?
 • We gaan kijken naar hoe je beter kan slapen, wat kan je beter doen en laten om (nog) beter te slapen. Uiteraard komt ook het stuk ontspanning aan bod, want als je beter kan ontspannen dan kan je ook beter omgaan met de hectiek van alledag.
 • Natuurlijk mag het stuk mindset niet ontbreken, want dat is essentieel om te bereiken wat je graag zou willen.

Daarnaast kan je deze momenten vragen stellen, onderwerpen inbrengen en met de andere vrouwen sparren.

 • Daarnaast maak ik gebruik van een besloten facebook groep waarin ik dagelijks aanwezig ben en de vragen die je hebt beantwoord.
 • Je ontvangt een werkboek, waarin je alles kan bijhouden en alles wat ik behandel in de 6 maanden kan teruglezen.
 • Mij als vraagbaak, coach, trainer en inspirator krijg je er gratis bij, net als de koffie en thee tijdens de trainingen.

Dus ook al zou je alleen willen afslanken kan je meedoen, want alle facetten die aan bod komen heb je hiervoor meer dan nodig.

Dit vitaal leven fem traject vergt natuurlijk tijd en energie en de wil dat het echt anders moet.

De investering in jezelf is slechts € 1297,- je mag dit traject in 4 termijnen van € 325 betalen

Waarom ik?

Als ervaren integraal leefstijl en vitaliteits coach en trainer en vrouw, weet ik als geen ander waar je tegenaan loopt, waar het kan schuren en hoe lastig het vaak is om voor jezelf te kiezen, zeker als je ook nog kinderen hebt, want ja de zorg voor je gezin komt op 1, nu is het tijd voor jou!

Daarnaast weet ik als geen ander wat nodig is om een echt goed resultaat en een blijvende verandering te krijgen en dat je dat alleen bereikt door een integrale aanpak, dus fysiek, emotioneel en mindset, FEM. Want ik hou niet van een beetje resultaat, maar een resultaat dat staat als een huis, BAM

Je hebt nu de keuze om door te gaan op de oude voet en te weten en doen wat je al wist, óf je gaat voor ECHTE verandering!

Wil je ook graag weten of dit traject bij je past? Dan nodig ik je graag uit voor een gratis gesprek? Zodat we samen brutaal eerlijk kunnen kijken, of jij in dit traject past en of ik de juiste persoon voor je ben.

Ja, ik ben klaar om ECHT vitaal te leven!

Wat anderen zeggen

Wat maakt Linda nu zo bijzonder voor mij? Linda is een vrouw welke er geen doekjes omwindt en heel duidelijk is. Geen poespas of liefdoenerij. Gewoon recht door zee. Maar dat alles op de manier zoals jijzelf het aangeeft en met heel veel begrip en warmte. Ze weet waar ze over praat. Ze kan je een handvat geven welke juist jij nodig hebt en niet de zoveelste uit een dozijn.

Linda zorgt ervoor dat je eigen ik weer belangrijk word!

Renate

Hallo Linda, De afgelopen maanden heb ik ervaren hoe het is om begeleid te worden door jou. Ik heb het als heel waardevol ervaren in deze woelige tijd. Jij hebt me telkens een spiegel voorgehouden en duwtjes in de goede richting gegeven. Je hebt veel kennis, levenservaring, empathie en warmte in huis. Alle tools om mij te helpen. Je hebt veel meer gedaan dan we van tevoren hadden afgesproken, je gaat er voor de volle 200% voor, haha. Zoals ik al zei ga ik die bijeenkomsten met jou bij jou thuis of in het bos missen. Heerlijk ongedwongen en toch pittig intensief. Heul erg bedankt en gauw tot ziens!!

Angeline

Dankzij Linda weet ik weer hoe ik in het leven wil staan! Zonder poespas houdt Linda de spiegel voor welke veel vrouwen onder ons soms nodig hebben. Alleen wanneer ik lekker in mijn vel zit, zal de omgeving dat ook op een positieve manier ervaren en Linda heeft mij daar bij geholpen. een vakvrouw ten top!

1000x dank daarvoor 💋

Monique