25 juni, geef ik de GRATIS workshop

Van weerstand naar weerbaarheid, door te kiezen en los te laten.  

Zet nu de eerste stap en meld je aan! BAM

Waar de pijn zit, zit ook de oplossing

Weerstand heeft twee verschillende betekenissen, iets niet willen, ergens tegenop zien, voelen dat je er niet blij van wordt, of weerstand om je lichaam te beschermen zodat het niet ziek wordt, van de eerste weerstand moet je vanaf om te zorgen voor de juiste weerstand. Vaak merk je dat je van alles heel graag wil veranderen, maar dat het steeds vastloopt na een tijdje. Voor je volledig aan de slag kan gaan met je gezondheid en dus goed voor je lichaam en geest te zorgen zal je de weerstand in je lichaam en geest moeten aanpakken. Als je hoge weerstand hebt ben je weerbaar

Je leven leven zonder dat jij jezelf in de weg zit, dan zal zal je een keuze moeten maken, want als jij niet kiest doet een ander dat voor je!

Wat staat jou in de weg om voluit te leven?

Want om voluit te kunnen leven moet je weerbaar zijn tegen verleiding en tegen tegenslag, dus hoe hoger je weerstand hoe weerbaarder je bent.

Kom in actie en verander wat je denkt te (moeten) zijn, dus leef je leven zoals het leven bedoeld is zonder dat jij jezelf in de weg zit.

 • Nee durven zeggen zonder je schuldig te voelen
 • Kiezen voor je eigen behoeftes
 • Bewust kiezen voor jezelf en je gezondheid
 • Lekker in je vel zitten en niet alleen als je een goede dag hebt
 • Beter je grenzen aangeven en nog veel meer, want denk dan ook aan je nuttig en je geliefd voelen, in verbinding staan met jezelf en de ander, zorgen voor jezelf, jezelf accepteren, je veilig voelen?
 • Gezondheid is veel meer dan alleen gezond eten en bewegen, het start met zorgen voor jezelf op meerdere vlakken.

Wat moet je loslaten om echt te gaan leven? Welke ellende sleep jij nog mee die eigenlijk van een ander is? Welke persoon wil jij zijn?

Ik neem je graag brutaal eerlijk mee om daadwerkelijk stappen te maken, mijn doel is dat je ECHT aan de slag gaat loslaat en gaat leven en niet geleefd wordt, de masterclass is op vrijdag 25 juni  10:00-11:30

Want om weerbaar te zijn moet je weerstand bieden op fysiek, relationeel, sociaal emotioneel en in actie komen

De GRATIS workshop Van weerstand naar weerbaarheid, door te kiezen en los te laten.

Wat kun je verwachten ?

In deze masterclass neem ik je mee op reis en deze gaat eerst naar jezelf ❤

Dus je weerstand start van binnenuit in je eigen buik en hart, want je kan gezond eten maar als je dan nog last hebt van jezelf of dingen van je verleden dan blijf je ergens hangen.

Verandering start door het maken van een keuze:

 • Wat sleep je mee wat niet van jou is?
 • Wat ga je loslaten wat je niet meer dient?
 • Wat heb je nu echt nodig om je heerlijk in balans te voelen en gelukkig te zijn met jezelf?
 • Grenzen aangeven en leren kennen
 • Wat wil je nu echt?
 • De kracht van je gedachten
 • Actie, want je kan van alles lezen, horen maar alleen met in actie komen start je echte verandering

De masterclass is heerlijk online, dus lekker vanuit je eigen huis, met een bakkie thee en de hond of kat aan je voeten.

Na aanmelding ontvang je van mij een bevestiging en een vitaliteits check, dit is een vragenlijst die je bewust maakt waar je nu staat en waar je nog mag leren, zodat jij optimaal leert kiezen voor jezelf.

Voor wie is deelname aan deze GRATIS workshop interessant?

Als je graag met jezelf aan de slag wilt en los wilt laten wat niet meer bij je hoort en echte stappen wilt zetten naar een betere weerstand en weerbaarheid.

Zeker in deze bijzondere tijd is het terug gaan naar jezelf, in verbinding staan met jezelf, voelen wat je nu echt nodig hebt en wilt de eerste stap naar een betere weerstand, want de kracht en weerstand versterk je van binnenuit, waardoor je weerbaar wordt. Uiteraard ondersteunen daar een gezond eetpatroon en beweging in, maar de echte weerstand zit in je.

Hoe dan?

 • De masterclass is op vrijdag 25 juni van 10:00-11:30, afhankelijk van de hoeveelheid vragen, via zoom, als back up met een besloten facebookgroep, zorg dus dat we vriendjes zijn, dan kan ik je uitnodigen.

 • Bij alles wat je wil en ook niet meer wilt is je hoofd, dus je gedachten vaak de regisseur, dus die oude gedachte ( oude verhaal) wordt een nieuw verhaal

 • Tijdens deze workshop neem ik je interactief en nodig ik je uit keuzes te maken, los te laten en in actie te komen

 • Volop tijd om vragen te stellen en antwoorden te krijgen, maar het belangrijkste is dat je gaat ervaren welke tools je allemaal al hebt.

Ja, ik ben er graag bij!

Kosten

Voor de prijs hoef je het niet te laten…. het is namelijk GRATIS, omdat ik wil dat je aan de slag gaat en als vrouw gewoon weer de regie neemt.

Praktisch

Deze GRATIS workshop is op vrijdag 25 juni, gewoon vanuit je eigen huis

We gaan samen kijken naar wat je wilt, je waarom , je doel en wat je hiervoor nodig hebt

In de zoom meeting  kan je vragen stellen en doe ik vele extra dingen om je helpen de regie te nemen en te houden.

Ik kijk ernaar uit je vrijdag 25 juni te ontmoeten!

Gezonde groet,

Linda Lahaije

Meld je aan voor de GRATIS masterclass Van weerstand naar weerbaarheid, door te kiezen en los te laten.

  Na ontvangst van je aanmelding ontvang je van mij de bevestiging en de aanmeld link.