1 juni, start de GRATIS neem weer de regie over je leven en gezondheid challenge! Ik ga je 14 dagen inspireren, uitdagen, prikkelen en zo nu en dan een schop onder je achterste geven.

wanneer ben jij voor het laatst echt bewust met jezelf en je gezondheid bezig geweest? “ echt brutaal eerlijk onder de motorkap gekeken?”

“Te druk, geen tijd, dat komt wel als ik straks weer in een rustiger vaarwater zit…”. Veelgehoorde excuses. Veel mensen zorgen beter voor hun auto dan voor zichzelf. Vreemd eigenlijk. Je brengt je auto toch ook periodiek naar de garage voor een keuring om te voorkomen dat je stil komt te staan aan de kant van de weg? Waarom doen we dat dan zo weinig voor onszelf? En gaan we pas aan de slag als we klachten beginnen te krijgen of niet langer lekker in ons vel zitten.

Is het niet tijd om te stoppen met al die bordjes in de lucht houden? En nu voor echte regie te gaan! Jezelf belangrijk genoeg vinden om NU de eerste stappen te gaan zetten.

Wat kun je verwachten van deze 14 dagen?

Twee (h)eerlijke inspirerende weken voor jezelf, waarin ik je ga uitdagen, inspireren hoe jij op een integrale manier de regie kan nemen. Deze twee weken zijn de start om je eigen ik weer belangrijk te vinden.

Ik neem je mee in mijn BV-OMA, (  bewegen, voeding, ontspanning, mindset en actie ) en alles wat je nodig hebt om weer de regisseur te worden van je leven en je gezondheid! We starten daarbij eerst met mindset, en actie en ontspanning, want dat moet eerst de aandacht krijgen om met beweging en voeding aan de slag te kunnen gaan.

Twee weken om weer te  voelen en ervaren wat JIJ wil, maar nog belangrijker NIET meer wil. Zodat je gaat starten met het maken van betere keuzes voor jezelf, die jouw leven en gezondheid fijner maken en jij weer de regie krijgt.

Voor wie is deelname aan deze GRATIS challenge interessant?

 • Voor elke vrouw die na een periode van rennen, vliegen, lopen, vallen en weer opstaan en nu echt toe zijn om bewust de regie te nemen en in actie willen komen voor echte verandering: Zich afvragen hoe is het nu eigenlijk met mij? Wat heb ik nu nodig!
 • Voor iedereen die brutaal eerlijk naar zijn leven en gezondheid wil kijken en ECHTE verandering wil!
 • Voor iedereen die moe is van het zorgen en die bordjes wil laten vallen, om bewustere keuzes te gaan maken voor je eigen geluk.
 • Als je een betere balans wil tussen privé en je werk.
 • Als je wil loslaten en weer de regie wil over jou leven!
 • Als jij je eigen IK weer belangrijk wilt vinden.

Hoe dan?

 • Ik start op 1 juni, op mijn facebookpagina, hier ga ik live en ontvang je de eerste opdracht.

 • Vitaliteitscheck op 5 gebieden ( voeding & beweging, je gevoel & emoties, je gedachten & overtuigingen, wie ben je nou & wie wil je zijn, en doelen stellen & actie) en kijken we hoe is het NU en starten met hoe zou je het willen.

 • Na de vitaliteits check heb je inzicht in waar je nog dingen beter zouden kunnen en die stap gaan we direct zetten.

 • Bij alles wat je wil en ook niet meer wilt is je hoofd, dus je gedachten vaak de regisseur, dus die oude gedachte ( oude verhaal) wordt een nieuw verhaal

 • Ik ga aan de slag met JOU, zodat jij weer de regisseur kan worden van je leven en je gezondheid! Dus volop in actie.

 • Volop tijd om vragen te stellen en antwoorden te krijgen, dit doe ik in de groep van mijn facebookpagina.

 • Het zijn twee weken waar je nog lang over napraat, maar vooral een besluit neemt voor jezelf, loslaat, plezier hebt en jezelf weer belangrijk vindt!

Ja, kom maar op met die gratis challenge

Kosten

Voor de prijs hoef je het niet te laten…. het is namelijk GRATIS, omdat ik wil dat je aan de slag gaat en als vrouw gewoon weer de regie neemt.

Praktisch

Deze GRATIS challenge start op 1 juni, gewoon vanuit je eigen huis je kijkt de filmpjes en doet de opdrachten in je eigen tijd.

Dagelijks ben ik live op mijn facebookpagina en iedere dag om 09:00 heb je een opdracht in je mailbox.

In de facebookgroep kan je vragen stellen en doe ik vele extra dingen om je helpen de regie te nemen en te houden.

Als afsluiting geef ik op vrijdag 12 juni om 15:00 uur een gratis webinar, waarin we de challenge afsluiten en ik de laatste vragen beantwoord en je nog extra ga inspireren om verder te gaan en de regie te houden.

Ik kijk ernaar uit je maandag 1 juni te ontmoeten!

Gezonde groet,

Linda Lahaije

Meld je aan voor de GRATIS neem de regie over je leven en gezondheid challenge!

Na ontvangst van je aanmelding ontvang je van mij de GRATIS vitaliteits check, dit is het startpunt voor jou.