Jij gaat voor de regie! Dit zijn de stappen die je gaat zetten.

Hoe ziet het individuele traject eruit?

Het traject is helemaal voor jou alleen, je hebt quality time met mij!

Het hele traject is gericht op jouw behoefte. Een hoop wordt al duidelijk als je de vitaliteitscheck invult. Dan wordt direct inzichtelijk waar je valkuilen zitten, maar ook waar je al mega sterk in bent. Dit wordt onze uitgangssituatie.

Het individuele pak weer de regietraject duurt 6 maanden en daarin hebben we 8 coachmomenten, deze kan je gebruiken gedurende deze 6 maanden.

Bij de eerste afspraak nemen we de vitaliteitscheck door en kijken we samen wat je als eerste nodig hebt en maken een plan van aanpak. We starten direct met actie en zetten de eerste stappen om weer de regie te krijgen. Deze afspraak duurt ongeveer 1-1,5 uur.

Op de eerste afspraak  plannen we de andere 7 coachmomenten direct in, dus neem je agenda mee! De vervolg afspraken duren steeds 1-1,5 uur.

Waar het probleem zit, zit vaak ook de oplossing

 Tussen de afspraken in ontvang je van mij mails met opdrachten en ondersteuning, die we weer verder uitwerken tijdens onze vervolg afspraken.

De afspraken zijn bij mij in de praktijk, of buiten in de natuur. De natuur laat je uit je hoofd gaan en zorgt dat je weer gaat voelen en ervaren. Daarnaast zorgt wandelen ervoor dat je stress kunt loslaten! Een klassieke win-win situatie.

Ben je er klaar voor?!

Ja, ik wil de regie!

Wanneer?

Als jij er ECHT klaar voor bent en de keuze maakt om actief stappen te gaan zetten om weer de regie te krijgen over je leven, zodat je weer optimaal in je vel gaat zitten. Want als je goed in je vel zit, kun je betere keuzes maken, niet alleen privé maar ook zakelijk. Als je heerlijke dagen hebt, zie je mogelijkheden, anders zie je beren …

For things to change, you’ve got to change (Jim Rohn)

Waar?

In mijn praktijk, of we gaan naar buiten.

Wat is de investering in jezelf?

Het traject vergt tijd en je commitment. Naast de coachmomenten is er extra ondersteuning, via mail en video. Op meerdere vlakken krijg je tussendoor opdrachten, tips en advies.

Wat is de investering in jezelf?

De financiële investering bedraagt € 1697,-. Je werkgever is vaak bereid om deze investering samen met je te maken. Het traject mag je ook in 4 termijnen betalen van € 425,-

Je ontvangt hiervoor privé-coaching en een traject dat speciaal is toegespitst op jouw wensen en aandachtsgebieden, zodat jij alles uit het traject gaat helen wat voor jouw belangrijk is

  • Een week voordat het traject start, ontvang je per mail een vitaliteitscheck die je voor de eerste afspraak terug mailt.

  • Tijdens het traject zijn er 8 coachmomenten van 1 – 1,5 uur. Tussendoor krijg je opdrachten en hulptools per mail en kan je gebruik van een besloten Facebookgroep.
  • Echte verandering,stappen maken, kiezen voor jezelf, rust en weer genieten van je leven. Inzicht in je handelen, waarom doe je de dingen zoals je ze doet, zodat je ze in je voordeel kan laten werken, ipv tegen je werken. Wat doe je en wat doe je niet om keuzes te maken om je fysieke emotionele en mentale gezondheid te verbeteren, want die moeten in balans zijn om optimaal te kunnen functioneren. Daarnaast ontvang je een dynamische begeleiding van ondergetekende.
  • Veel plezier en lol om met jezelf bezig te zijn. Het cadeautje voor jezelf ontvang je direct door aan de slag te gaan.
  • Je kan als je dat wil een coach sessie gebruiken voor een uitgebreide voedingsanalyse en ik meet je door met een speciale weegschaal. Deze meet onder andere je vetpercentage, spiermassa, verbranding, echte leeftijd en vet rond je organen. Daarnaast meet ik je bloeddruk. Normale kosten € 127,-, inbegrepen in het traject.
  • Koffie, thee en water.

Ben je overtuigd van de kwaliteit van dit traject en het feit dat ik persoonlijk garant sta voor deze training?

Ben je klaar voor een liefdevolle schop onder je kont?

Een berg zeer waardevolle informatie, brutaal eerlijk?

En ben je er klaar voor om effectieve stappen te zetten met jouw gezondheid?

Schrijf je dan nu in!

Ja Lahaije,  ik ben klaar voor die schop onder mijn kont!

Ja, ik wil de regie!

Geïnteresseerd in dit traject? Maar is dit niet het juiste moment?

Ontvang dan nu mijn GRATIS bewezen tips! Zodat JIJ weer de regisseur wordt van jouw leven en je gezondheid!

Je KUNT hiermee al de eerste stappen zetten, als je deze ook ECHT gaat toepassen.

Meld je aan en ontvang mijn gratis tips

Wil je eerst samen kijken of dit traject bij jouw past?

Dat kan! Ik bied ik je een gratis REGIE advies gesprek aan van 20 minuten, dan kijken we samen wat op dit moment het beste past bij jou!

YEP, hier is mijn vraag!