FAQ items aan het laden...

In 22 dagen van denken naar doen!

Tijd voor rust in je hoofd en actie in je lijf? Even niet alleen mama zijn maar weer vrouw met je eigen behoeftes?

Ga je eindelijk voor jezelf kiezen! 

Ben jij wel toe aan een groot portie jezelf weer belangrijk vinden? Wil je gewoon vanuit uit je eigen huis in je eigen tijd je gedoe aanpakken? Stap voor stap leren om los te laten, keuzes te maken die goed voor jou zijn, maar dan wel ineens alles, dus fysiek, sociaal emotioneel, mentaal en ook nog eens proactief? Nou dan heb je de eerste stap gezet, hier ist ie dan!

Krijg je nu blije kriebels in je buik dat dit tof klinkt? Dat kan ik me voorstellen, dit is geen sprookje en kan dus echt, als je het programma ook echt stap voor stap gaat doen, dan ga jij in 22 dagen van denken naar doen en heb je rust in je hoofd en actie in je lijf!

Ja, dat wil ik!

Stap voor stap, weten wie je bent, wat jij wilt en niet wilt, vastpakken en loslaten, zodat jij vol vertrouwen kan kiezen voor jezelf, om in alle rust voluit te leven.

Een prachtig programma waarin je keuzes gaat maken, loslaat en leeft

 • Simpel

  EN effectief ga je stap voor stap de 4 belangrijkste pijlers aanpakken: Fysiek, sociaal-emotioneel, mentaal en proactief.

 • Direct in actie

  Alle stappen zetten je direct aan tot het ondernemen van actie en laten je eerst (na)denken om het vervolgens te gaan doen!

 • Domino

  De training bevat alles wat je NU nodig hebt voor direct resultaat en actie. Net net als domino steentje voor steentje.

Mijn belofte

Je kan alleen maar wat bereiken en veranderen door los te laten, dat doe je door het eerst even vast te pakken, brutaal eerlijk te kijken en het te veranderen zodat je kan leven zonder zelf opgelegde beperkingen.

Ik geloof erin dat als je brutaal eerlijk naar jezelf durft te kijken, je ziet waar het fout gaat, je kan bijsturen door het aan te kijken en los te laten, waardoor er ruimte komt voor jouw kernwaardes, je kwaliteiten beter kan benutten, je meer in verbinding staat met jezelf en de mensen die je lief zijn. Dat als je het stap voor stap aanpakt er echt ruimte is voor jezelf en je behoeftes. Als je daardoor meer in balans bent je meer behoefte hebt aan gezonder eten, meer bewegen, je beter slaapt en dus ook minder stress ervaart.

Het resultaat? Van denken naar doen, rust in je hoofd en actie in je lijf!

JA ik wil aan de slag

Wat ga je deze 22 dagen allemaal doen?

Dit krijg je en komt allemaal aan bod:

Uitgebreid werkboek, met invul mogelijkheid, testen, vitaliteitscheck, gedurende 22 dagen dagelijks een mail met tips en een video, zodat je in actie blijft!

Als je de stappen in het werkboek ook echt gaat doen, ga je in ieders geval in actie komen, dit komt aan bod

 • Loslaten
 • Favicon_zij vitaalKeuzes maken
 • Jezelf weer belangrijk vinden
 • Werken aan je weerstand en je weerbaarheid
 • Gezond(er) eten
 • Voldoende slapen
 • Stress reduceren
 • In beweging komen
 • Leven zonder zelfopgelegde beperkingen, dus doelen stellen zowel fysiek, sociaal-emotioneel, mentaal en proactief.

Kortom 22 dagen aan de slag met jezelf, om volledig los te laten, vol vertrouwen te kiezen voor jezelf en voluit te leven en dat voor maar €97,- na de betaling ontvang je direct het werkboek en de eerste les.

Dus, als je jezelf weer wilt vinden kom dan in actie

Ja, dat past precies bij mij!