28 januari, geef ik de GRATIS masterclass De regie over jezelf en je gezondheid! Zet nu de eerste stap en meld je aan! BAM

π™•π™šπ™œ π™šπ™šπ™£π™¨ 𝙒𝙖𝙒𝙖 𝙬𝙖𝙖𝙧 π™—π™šπ™£ π™Ÿπ™žπ™Ÿ 𝙖𝙑𝙨 𝙫𝙧𝙀π™ͺ𝙬 π™œπ™šπ™—π™‘π™šπ™«π™šπ™£?

Dat gevoel had ik zelf toen ik moe tot in mijn tenen alle bordjes omhoog probeerde te houden, voor alles en iedereen zorgen en rekening houden met eiste zijn tol, ik kreeg zo’n kriebel in mijn buik wat wil ik nu en wat heb ik nodig, want zo ben ik niet gelukkig, dus ging ik op zoek.

Want ik wilde van alles me fitter voelen, meer zelfvertrouwen, beter slapen en hoe ging ontspannen ook al weer en het liefste wilde ik ook nog wat gewicht verliezen, gewoon lekker in mijn vel zitten, waardevol zijn en ook weer eens vrouw, poeh…..Dus heb ik er maar mijn vak van gemaakt πŸ˜ƒ

Als integraal leefstijl en vitaliteits coach kijk ik naar jouw als geheel, want alles hangt en werkt samen, bv stress reductie, beter slapen, ontspanning, voeding, beweging, en de belangrijkste is mindset, want anders hou je de rest niet vol.

Voel jij tot in je tenen dat je graag je leven en gezondheid wilt verbeteren en uiteraard daarmee je immuunsysteem versterken, maar weet je niet waar je moet beginnen?

Je gezondheid verbeteren en versterken is echt niet moeilijk, het start met het maken van een keuze, de eerste stap is:

De GRATIS masterclass in 5 stappen weer de regie over je leven en daarmee je gezondheid!

Wat kun je verwachten ?

In deze masterclass neem ik je mee in de 5 basisstappen, ik neem je op een eenvoudig toe te passen manier mee in:

 • Mindset, die is essentieel in welke verandering je ook wil maken
 • Ontspanning, dus hoe reduceer jij je stress en ervaar je meer ontspanning, uiteraard heb ik het ook over hoe je beter kan slapen, want deze twee stappen zijn je fundering, samen met mindset
 • Bewegen, dit kan in simpele stappen
 • Voeding, kleine dingen aanpassen maken een groot verschil
 • Actie, want je kan van alles lezen, horen maar alleen met in actie komen start je echte verandering

De masterclass is heerlijk online, dus lekker vanuit je eigen huis, met een bakkie thee, als jij je voor 18 december aanmeldt, dan ontvang je van mij een gratis vitaliteits check op 5 gebieden, als je deze ingevuld voor de workshop terugmailt, dan krijg je als cadeau een gratis gesprek waarin ik je persoonlijk advies geef hoe jij je vitaliteit kan verhogen en dan is het niet eens kerst.

Voor wie is deelname aan deze GRATIS masterclass interessant?

 • Als je graag nu eens ECHT aan de slag wilt gaan met je gezondheid en je toe bent aan een nieuwe start.
 • Voor iedereen die brutaal eerlijk naar zijn leven en gezondheid wil kijken en ECHTE verandering wil!
 • Eindelijk die balans wil voelen.
 • Wil leren welke eenvoudige stappen je kan nemen.
 • Je beter wilt slapen, en tools wil krijgen hiervoor.
 • Stress wil leren verminderen.
 • Je immuunsysteem wil versterken.
 • Als jij je eigen IK weer belangrijk wilt vinden.

Hoe dan?

 • De masterclass is op 28 januari van 10:00-11:30, afhankelijk van de hoeveelheid vragen, via een live sessie in via zoom, als back up met een besloten facebookgroep, zorg dus dat we vriendjes zijn, dan kan ik je uitnodigen.

 • Vooraf ontvang je een vitaliteitscheck op 5 gebieden ( voeding & beweging, je gevoel & emoties, je gedachten & overtuigingen, wie ben je nou & wie wil je zijn, en doelen stellen & actie) als je deze ingevuld aan me terug mailt, ontvang je ook nog eens een gratis mogelijkheid om deze samen met mij te bekijken zodat ik je persoonlijk advies kan geven, waar je direct mee aan de slag kan gaan!

 • Na de vitaliteits check heb je inzicht in waar je nog dingen beter zouden kunnen en die stap gaan we direct zetten.

 • Bij alles wat je wil en ook niet meer wilt is je hoofd, dus je gedachten vaak de regisseur, dus die oude gedachte ( oude verhaal) wordt een nieuw verhaal

 • Tijdens deze masterclass neem ik je interactief mee in de 5 stappen, je kan alle vragen stellen die je wilt, na deze workshop kan je aan de slag.

 • Volop tijd om vragen te stellen en antwoorden te krijgen, maar het belangrijkste is dat we aan de slag gaan en in actie!

Ja, ik ben er graag bij!

Kosten

Voor de prijs hoef je het niet te laten…. het is namelijk GRATIS, omdat ik wil dat je aan de slag gaat en als vrouw gewoon weer de regie neemt.

Praktisch

Deze GRATIS masterclass is op 28 januari, gewoon vanuit je eigen huis

Vooraf krijg je via de vitaliteits check nog meer inzicht in wat je wilt en niet meer wilt.

We gaan samen kijken naar wat je wilt, je waarom , je doel en wat je hiervoor nodig hebt

In de zoom meetingΒ  kan je vragen stellen en doe ik vele extra dingen om je helpen de regie te nemen en te houden.

Ik kijk ernaar uit je donderdag 28 januari te ontmoeten!

Gezonde groet,

Linda Lahaije

Meld je aan voor de GRATIS masterclass De regie over je zelf en je gezondheid in 5 stappen.

  Na ontvangst van je aanmelding ontvang je van mij de GRATIS vitaliteits check, dit is het startpunt voor jou.