Voluit leven en lekker in je vel zitten? IK daag je uit!

Voluit leven, dat zou toch te gek zijn, leven zoals het goed voelt voor jou…

 
Wat doe jij nog regelmatig ten koste van jezelf?
of waar laat jij nog vaak over je grens heen gaan?
wat tolereer je van jezelf en van een ander wat je eigenlijk niet meer wil? bv sporten, gezond(er) leven, relaties met bv vrienden of collega’s, stel jij prioriteiten altijd ten gunste van een ander?
Hoe vaak vertel je tegen jezelf dat doe ik morgen wel….
 
Leven zonder buikpijn en fysieke klachten, hoe zou dat zijn? EN echte besluiten nemen?
Hoe zou het zijn om je doel WEL te behalen?

Ik nodig je uit voor mijn lezing:

3 April in de bibliotheek in Heel van 19:30 - 21:30

Opgeven gebeurt via de website van de bibliotheek.

Heb je een vraag die je graag behandeld wil hebben stel deze dan via:
 
Als je doet wat je altijd deed, dan krijg je wat je altijd kreeg…. zoals mijn slogan zegt:

Don’t expect to see a change, if you don’t make one!

Als je steeds tegen hetzelfde blijft aanlopen, zul je dingen moeten gaan aanpassen. Anders weet je een ding zeker; dat alles bij het oude blijft. Want het resultaat is nu dat je wel van alles doet en probeert, beetje sporten, beetje ontspannen, beetje meer fruit, geen alcohol door de week, minder van van alles, maar er verandert niet veel en je energieniveau en je vitaliteit en je eigenwaarde zakken onder 0.

Waar doe jij nog steeds concessies, die je niet meer dienen?

Herken je dit?

Dan is deze lezing over verandering en verbetering van je leefstijl en vitaliteit, dé start voor jou!

Kom jij ook naar een van mijn lezingen? De volgende is in de bibliotheek in Heel op 3 april.

Bijna 20 jaar werkte ik als voedingscoach en dat heeft mij een behoorlijke kennis van voeding opgeleverd, al zeg ik het zelf. Alleen werkte het voor mij niet meer, wat ik ook deed of wegliet. Ik liep over van stress, van zorgen en van “wat wil ik nu?”. Hoe kan ik nu in hemelsnaam mensen helpen als het bij mij niet werkt …

Ik ging de opleiding doen tot integraal leefstijlcoach en leerde naar het totale plaatje te kijken, los te laten en te kijken wat nu echt belangrijk is. En dat werkte! Daarna ontwikkelde ik een 7 stappenplan, op basis van mijn eigen ervaring en kennis.

Een heel eenvoudig stappenplan dat logisch en vooral simpel om te volgen is. Zodat je weet wat je moet doen en vooral ook weet waar je moet beginnen. Want ik zie nu vaak met name vrouwen ‘maar wat doen’ en dat is niet de manier om gezond en lekker in je vel te komen. Hoe goed je ook bent in wat je doet. ​Het kost heel veel energie en levert weinig tot niets op. Behalve een berg frustratie; ‘waarom lukt het toch niet, ik laat er zoveel voor’.

Herken je dit?

Dit stappenplan bracht mij van weinig keuzes maken, tot het nemen van een echt besluit voor een betere gezondheid, op alle vlakken

Wat ik je tijdens deze lezing ga leren is ongelooflijk waardevol. Het is niet het zoveelste loze praatje. En ik ben ook niet iemand die roept dat ik jou ga laten zien dat vitaal en fit en energiek leven niet moeilijk is, terwijl ik dat zelf niet doe. Alles start bij het maken van een keuze en ik laat je zien HOE.

Ik ben van het type Ik doe het eerst zelf, pas dan kan ik het een ander laten zien  Ik doe wat ik zeg en ik zeg wat ik doe. Ik ben overigens ook het ‘geen excuses type’ en ik hou vooral van DOEN. Als je inschrijft ben je daar dus maar vast op voorbereid……… Want ik reken er natuurlijk wel op dat je erbij bent. Dit is een unieke mogelijkheid en voor de prijs hoef je het al helemaal niet te laten.

Wat kun je verwachten deze avond

Deze lezing over leefstijl en vitaliteit, zal bol staan van de ‘aha’-momenten. Je krijgt een ongelooflijke berg informatie en je gaat naar huis met een goed besluit voor jezelf. En ondertussen heb je ook bijgetankt van mijn berg energie. Je leert de tools om een besluit te nemen voor jezelf, je gezondheid

En er is volop gelegenheid om vragen te stellen. Kortom, een avond vol inspiratie, veel humor, hier en daar een confronterende ‘schop onder je kont’ en vooral veel kennis waardoor jij exact weet wat je moet doen en in welke volgorde om ook van jouw gezondheid een succes te maken.

Ik kan het me niet voorstellen, maar waarom zou je niet willen komen?

 • Je bent eigenlijk nog niet klaar voor actie of verandering. Of je hebt het te druk met de “excuses” voor je echte ik en je verandering, want de komende maand heb je nog veel verjaardagen en feestjes op de planning …
  Want ja, eerst de kinderen, je partner, je baan, je ouders, je vriend(inn)en. En jij komt op de laatste plaats.

 • Weert is wel echt heel ver weg. Tja dat zou een argument kunnen zijn. Ik heb klanten die vanuit heel Nederland komen om alleen al van mijn enthousiasme te kunnen genieten. Zelf zit ik regelmatig om 06:00 uur in de auto om naar mijn coach in Moordrecht te gaan, dus afstand is voor mij relatief. De vraag die je jezelf moet stellen is of het de investering waard is. Wat zijn nu een paar uurtjes in auto als je daarmee je gezondheid (en daarmee jezelf!) terugkrijgt.

 • Als je je gezondheid voor lief neemt, dan zal je erg zenuwachtig van mij worden. Ik vind het namelijk heerlijk om zoveel mogelijk mensen gezonder naar hun lijf en hoofd te laten kijken. Daarmee moet je rekening houden dat ik brutaal eerlijk ben en dus niet met je meega in jouw excuses. Sta je daar niet voor open? Dan zijn wij gewoon geen goede match.

 • Ik hoor vaak: “Goh die Linda is direct”. Dat klopt, ik ben brutaal eerlijk en kom graag snel to the point. Dit alles doe ik met een super enthousiasme en passie om jou te laten groeien. Aan “Ja, maar …” heb ik een broertje dood zal ik maar zeggen. Als je iets wil veranderen zul je dat zelf moeten doen. Er is maar weinig dat niet mogelijk is voor mijn gevoel. Om die reden zijn klanten erg graag bij mij, omdat ik mogelijkheden zie die ze zelf niet meer zien. Zijn dit dingen waarvan je direct de kriebels krijgt? Dan zou ik deze ochtend niet reserveren in je agenda. Dan gaat het hem gewoon niet worden en dat is prima. Ik heb een berg collega’s die beter de door jou gewenste taal spreken en verstaan.

Geen enkel team of topsporter wordt kampioen in zijn eentje. Ze hebben allemaal een coach, waarom jij niet?

Wanneer is deze lezing een must?

 • Als je klaar bent om je maar ‘net niet’ te voelen en je er klaar voor bent om serieus aan het werk te gaan met je lijf.
 • Als je jezelf belangrijk genoeg vindt om nu ECHT eens je gezondheid serieus te nemen en ook de benodigde acties voor wil doen, ook al denk je ojee.
 • Als je de ware kracht in jezelf wilt ontdekken en wilt laten groeien Wat wil jij en wat zijn je kwaliteiten?
 • Als je echt naar je voeding en beweging wilt gaan kijken, want in het probleem zit ook de oplossing.
 • Als jij weet WAAROM je iets wilt veranderen.
 • Als je bereid bent om in jezelf en in je gezondheid te investeren. Niets komt voor niets; het gaat om tijd of geld, of een combinatie van beiden. Jouw gezondheid is dat echter waard.
 • Je bent serieus en het mag nu gaan gebeuren. En tsja, dan kan je nog 112 Webinars volgen (waar ze de échte gouden sleutels natuurlijk niet prijsgeven), tijd verdoen door zelf het wiel proberen uit te vinden en daardoor een vertraging van minimaal 2 jaar op te lopen. Of je komt een ochtend naar Weert en gaat met een expert aan de slag.

Waar wacht je op?!

Don’t except to see a change if you don’t make one

Er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Reserveer vandaag nog je stoel!

Kom maar op Lahaije, ik doe met je mee!

Ja, Lahaije, kom maar op!

Linda Lahaije, aangenaam

Als gespecialiseerd verpleegkundige, heb ik mijn hele leven een haat-liefdeverhouding gehad met voeding, lekker leven en mijn kwaliteiten benutten. Mijn associatie met eten was gezelligheid en daarna pijn lijden om het er weer af te krijgen. Gezond leven en lekker in mijn vel zitten, kostte me bloed, zweet en tranen.

Ik gebruik al mijn kennis en ervaring van ruim 20 jaar de laatste jaren op een andere manier, om zoveel mogelijk mensen maar met name vrouwen, weer te laten stralen, van gezondheid, vitaliteit en kracht.

Eerst ben ik zelf door de wasstraat gegaan. Ik heb in korte tijd een zeer succesvolle verandering in mijn leven bewerkstelligd en weet dus uit ervaring wat daar voor nodig is. Ik maak gebruik van de integrale methode. Dit houd in dat ik niet alleen naar voeding en beweging kijk, maar ook naar emotie, stress, jouw missie en jouw kwaliteiten. Want je gezondheid hangt samen met 5 dimensies. “Ik doe wat ik zeg en zeg wat ik doe” is mijn motto.

Ik hou erg van praten maar nog meer van doen, van actie. Ik ben direct, gedreven, gek op muntdrop en appeltaart en mijn gezin en hou niet van ruzie en excuses. Ik maak gezondheid en voeding simpel, het is namelijk een kwestie van logisch nadenken.

Mijn klanten noemen mij ‘brutaal eerlijk’, je bent dus gewaarschuwd als je je inschrijft. Ik ben altijd eerlijk. Niet altijd aardig als dat nodig is om jou gezond te maken. Want dat is mijn missie en daar leef ik voor.

leefstijlmodel mark BalansByLavida

Een avond brutaal eerlijk kijken naar je gezondheid

Ben jij klaar voor meer echte actie, meer kiezen voor jezelf, focus, structuur en inzicht in je gezondheid? En wil je jezelf echt serieus nemen?

Zorg dan dat je er Dinsdag 19 Maart of Woensdag 3 April bij bent!

Praktische informatie

 • Dinsdag 19 Maart van 19:30 – 21:30 in de bibliotheek van Nederweert

  Woensdag 3 April van 19:30 – 21:30 in de bibliotheek van Heel

 • Investering van je tijd, deze lezing wordt georganiseerd door de bibliotheek

 • Waar: 19 Maart in de bibliotheek van Nederweert

  3 April in de bibliotheek van Heel

Wat levert het je op?

 • Kennis en inzicht in waar je nu staat

 • 7 stappen waar je meteen mee aan de slag kan

 • Je neemt een besluit om je gezondheid en jezelf serieus te nemen

 • Je stopt met consessie doen ten koste van jezelf

Kom maar op Lahaije, ik ben erbij

Ja, ik doe mee!