Deze week nog weten hoe jij weer de regie terug krijgt over je leven en je gezondheid? Ben je klaar met je gedoe en voel je tot in je tenen dat het nu tijd is voor jou en jouw behoeftes, dan neem ik graag de tijd voor jou!

De tijd gaat zo ontzettend snel, dat voor je het weet, de week alweer voorbij is, of je staat alweer het glas te heffen voor een nieuw jaar. Voel je al een tijd dat je het anders zou willen, want zo voelt en gaat het niet lekker. Voel je dat je de verbinding met jezelf en je eigen verlangen kwijt bent? Maar waar ga je of moet je beginnen?

Een ding is duidelijk je wilt weer meer zijn dan alleen moeder, jij wilt weer vrouw zijn met je eigen wensen en behoeftes, nou daar hoort kiezen en loslaten bij. Haalt je verleden je nog in, ben je kwijt hoe jij het wilt? Wie jij wil zijn?  jij wilt weer echt de regie . Wil je graag kijken wat ik voor je kan betekenen, heb je nog vragen, wil je sparren? Ik geef je vrijblijvend mijn tijd en de kans om een half uur gebruik te maken van mijn kennis en ervaring, om zo samen te kijken wat ik voor je kan betekenen.

Vul dan nu dit formulier in dan spreken wij elkaar snel en heb jij binnen no time weer de regie!

Dus tot snel!

Hartelijke groet, Linda

Wat heb je aan dit gesprek:

Heel veel als je ECHTE verandering wilt, want ik laat je direct zien waar de schoen wringt en wat je te doen staat en helemaal niks als je nog wilt proberen of ja maart want de echte verandering start met het maken van een keuze en nu voor jezelf!

Om te voorkomen dat we op en neer blijven mailen, zet er een tijd bij wanneer jij het beste bereikbaar bent, des te sneller horen en zien we elkaar!


    Ik wil graag een telefonische afspraak met je maken