27 oktober geef ik de GRATIS workshop

Bouwen aan je eigen fundering

Zet nu de eerste stap en meld je aan! BAM

De fundering van een huis is essentieel, anders krijg je scheuren en gaat je huis kapot, gaat scheef staan of nog erger valt om. Iedereen vindt dit logisch maar voor ons eigen lichaam en geest vinden we het raar.

De fundering van jouw als mens zou topprioriteit moeten hebben want anders val jij om, en bouwen op een krakkemikkige basis maakt geen sterk huis. In de workshop neem ik je mee welke elementen de basis zijn voor jouw fundering:

Wat zijn nu die kernwaardes?

 • Een kernwaarde is wie jij bent en waar je voor staat, Ze bepalen je prioriteiten, wat je doet (en hoe je het doet), je relaties, hoe je leven zal verlopen, je identiteit. Dus dingen die jij belangrijk vindt, als je deze waardes niet goed weet of die van een ander leeft zal je een gevoel van niet happy gaan ervaren, of steeds tegen dezelfde dingen aan gaan lopen.
 • Als je niet weet wat je waarden zijn, is het moeilijker om stress of ongewenste situaties op te lossen of te veranderen, omdat je simpelweg niet weet wat het is dat je echt wil veranderen. Zodra je je kernwaarden helder hebt maak je het veel makkelijker voor jezelf om te herkennen en op te lossen wat er fout loopt tussen jou en je omgeving!
 • Als jij je kernwaardes duidelijk hebt en er dus ook naar gaat leven en handelen, ben je sterker, krachtiger, liever voor jezelf, weerbaarder, want je weet dan wie je bent wat jij wilt en niet wilt. Als je je waarden weet, weet je dus wie je bent en waar jij voor staat. Je zal niet langer geleefd worden door wat je ouders, vrienden, partner of de maatschappij wil(len) dat je bent, doet of handelt, want je hebt helder wie je bent. Je communicatie met jezelf en anderen is dan eenvoudiger.

Deze kernwaardes zijn je fundering van wie je bent, als je deze dus gaat naleven dan komt de volgende laag erbij en deze zijn:

Zelfliefde: is het waarderen van jezelf. Hierdoor doe je dingen die zorgen voor fysieke, mentale, sociaal emotionele en spirituele groei.

Zelfzorg: omvat alles wat je doet om je lichaam en geest optimaal te voeden en te verzorgen.

Zelfwaardering: is de manier waarop je over jezelf denkt.

Deze drie samen maken dat je zelfvertrouwen gaat opbouwen of vergroten, maar dan moet je wel eerst trouw zijn en blijven aan de voor jouw belangrijke kernwaardes. En dan kan je jouw huis groter en hoger bouwen.

Kortom samen gaan we jouw fundering renoveren, te beginnen met je kernwaardes en wat kan je doen voor meer zelfliefde, zelfzorg en zelfwaardering, concreet en direct toepasbaar.

Wat staat jou in de weg om voluit te leven?

De fundering kent meerdere lagen:

 • Fysiek
 • Sociaal
 • emotioneel
 • Mentaal
 • Pro-actief

De GRATIS workshop Bouwen aan je eigen fundering is op woensdag 27 oktober, van 10:00-11:30

Dus wil je bouwen aan je eigen ik, jezelf weer belangrijk vinden, dan is deze workshop voor jou!

Wat kun je verwachten ?

In deze workshop neem ik je mee naar de basis, dus naar jezelf ❤ Wie ben je, waar sta je voor, wat wil je en wat niet. Deze basis zorgt ervoor hoe jij in het leven staat, op fysiek, sociaal, emotioneel, mentaal en pro-actief vlak.

Dus je weerstand start van binnenuit in je eigen buik en hart, want je kan gezond eten maar als je dan nog last hebt van jezelf of dingen van je verleden dan blijf je ergens hangen.

Laag voor laag gaan we kijken wat je kernwaardes zijn en waarom, om vervolgens verder te gaan naar de volgende laag van zelfliefde, zelfwaardering, zelfzorg en zelfvertrouwen, maar om daarop verder te gaan is dus de eerste stap je kernwaardes scherp te hebben.

 • Want jezelf vergeten kan even maar dan moet je echt weer de eigen regie gaan voeren
 • Voeg jij je snel voor een ander?
 • Durf jij je mening niet echt te geven?
 • Vraag jij jezelf regelmatig af, wie ben ik nu eigenlijk, waar sta ik voor? wat wil ik nou ECHT?
 • Ben je moe?
 • Heb je te vaak meerdere petten op?
 • Altijd druk en lig je met een bonkend hart in bed of onder de douche want snel snel
 • Heb je nooit tijd voor jezelf?
 • Vergeet jij jezelf
 • Wil je iedereen maar te vriend houden en blijf je zorgen
 • Staat je hoofd nooit stil, van je lijstje, het piekeren…….. ervaar je concentratie problemen, vergeetachtigheid, verminderde focus?

Dan is deze workshop echt voor jou, en is het tijd om de regie te nemen en jezelf op 1 te zetten.

Wie ben jij, wat wil je en wat niet, we gaan sleutelen aan wat je wilt.

De workshop is heerlijk online, dus lekker vanuit je eigen huis, met een bakkie thee en de hond of kat aan je voeten.

Na aanmelding ontvang je van mij een bevestiging en een lijst met kernwaardes zodat jij je huiswerk al kan doen en we dus meer uit de tijd tijdens de workshop kunnen halen.

Voor wie is deelname aan deze GRATIS workshop interessant?

Als je voelt dat het jouw tijd is en je regelmatig de vraag stelt aan jezelf of voelt wie ben ik nu en wat wil ik? Vaak voel je dan dat het tijd is om nu aan jezelf te denken en aandacht aan jezelf te geven.

Hoe dan?

 • De workshop is op woensdag 27 oktober van 10:00-11:30, afhankelijk van de hoeveelheid vragen, via zoom, als back up met een besloten facebookgroep, zorg dus dat we vriendjes zijn, dan kan ik je uitnodigen.

 • Bij alles wat je wil en ook niet meer wilt is je hoofd, dus je gedachten vaak de regisseur, nu gaan we actief aan de slag voor je basis.

 • Tijdens deze workshop neem ik je interactief en nodig ik je uit keuzes te maken, te voelen en ervaren en te gaan staan voor de kernwaardes die je voelt tot in je tenen.

 • Volop tijd om vragen te stellen en antwoorden te krijgen, maar het belangrijkste is dat je gaat ervaren welke tools je allemaal al hebt.

Ja, ik ben er graag bij!

Kosten

Voor de prijs hoef je het niet te laten…. het is namelijk GRATIS, omdat ik wil dat je aan de slag gaat en als vrouw gewoon weer de regie neemt.

Praktisch

Deze GRATIS workshop is op woensdag 27 oktober 10:00-11:30, gewoon vanuit je eigen huis

We gaan samen kijken naar wat je wilt, je waarom , je doel en wat je hiervoor nodig hebt

In de zoom meeting  kan je vragen stellen en doe ik vele extra dingen om je helpen de regie te nemen en te houden.

Ik kijk ernaar uit je dan te ontmoeten!

Gezonde groet,

Linda Lahaije

Meld je aan voor de GRATIS workshop Bouwen aan je eigen fundering.

  Na ontvangst van je aanmelding ontvang je van mij de bevestiging en de aanmeld link en de kernwaardes, maak je huiswerk vooraf! Dan haal je veel meer uit de workshop en dus uit jezelf!