window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-111752451-1');
Bedrijven2020-05-02T10:27:36+02:00

Het is maandag ochtend en voordat je naar de zaak wil gaan gaat de telefoon. WEER een ziekmelding en deze lijkt ook nog eens van lange duur, net als die twee anderen, maagpijn krijg je ervan. Hoe los je dit nu weer op…….

Heb je stress van het hoge verzuim van je medewerkers? Buiten het geregel en de zorgen, kost het handen vol geld. Het lijkt wel dat medewerkers zich steeds sneller ziek melden. Wat betekent dit verzuim voor jou en jouw bedrijf? Is dat minder groei en continuïteit en kwaliteit in je bedrijf of ook minder omzet?

Zeg eens hard werkende ondernemer, krijg je er hoofdpijn van?

Hoor en zie je dit gebeuren?

 • Is het ziekte verzuim te hoog?
  Klagen medewerkers over de toenemende werkdruk, omdat ze het werk van hun verzuimende collega’s moeten overnemen?.
 • Baal je ervan dat medewerkers er maar vanuit gaan dat een slechte dag erbij hoort en ze die dag dus minder productief zijn.
 • Merk je dat je medewerkers zich niet meer voor de volle 100% in (kunnen)zetten?
 • De zorgen om je medewerkers, de extra kosten en het gezeur ben je zat. het kost je zoveel tijd en geld om te zorgen voor vervanging.
 • Medewerkers vallen uit met: burn-out, mentale stress,te hoge werkdruk, ziekte met een niet medische oorzaak zoals problemen thuis.
 • Je vraagt je af hoe je dit in hemelsnaam kan veranderen, want zo gaat niet langer.
 • Je hoort dat medewerkers de balans kwijt zijn tussen werk en privé.
 • Je merkt dat de sfeer en de productiviteit in het team steeds minder wordt door het verzuim en de steeds hoger wordende werkdruk bij de collega’s ?
 • Dat de excuus bus van verzuimende medewerkers steeds vaker voor de deur staat?

Dan hebben we het nog niet eens over de kopzorgen en de extra kosten…. Verandert er iets als jij het niet doet?

Wil je weer fitte en energieke en vitale medewerkers? Minder verzuim? Een team wat gedreven en gepassioneerd hun werk doen?

Ontvang dan nu mijn GRATIS bewezen tips! Zodat JIJ weer de regisseur wordt van jouw leven en je gezondheid!

Je KUNT hiermee al de eerste stappen zetten, als je deze ook ECHT gaat toepassen.

Meld je aan en ontvang mijn gratis tips

Gaat er iets veranderen als jij het niet doet?

Duurzame inzetbaarheid, bereik je niet door pleisters te blijven plakken.

Medewerkers blijven uitvallen dat is een feit, maar hoelang blijf je het accepteren dat het erbij hoort?

Wanneer maak jij vitale medewerkers onderdeel van je bedrijf?

Als je blijft doen wat je altijd deed, blijf je krijgen wat je altijd kreeg.

Denk je “het zal wel vanzelf een keer beter worden als ..”

Besef dan dat als iemand zich langdurig ziek meld dat je een stap te laat bent.

Je beter preventief kan werken, want voorkomen is nog altijd beter dan genezen

Wil je weer fitte en energieke en vitale medewerkers? Minder verzuim? Een team wat gedreven en gepassioneerd hun werk doen?

Wil jij ECHTE verandering en minder verzuim?

Dan ben je toe aan een RESULTAATgesprek met mij! Kijk in mijn agenda en boek direct een gratis en vrijblijvend resultaatgesprek op een moment dat jou past.

Boek resultaatgesprek

Don’t expect to see a change, if you don’t make one

Zij hebben actie ondernomen en weer de vitaliteit gevonden.

Ik verloor mijn baan, was moe, had een slecht beeld van mezelf en kon niet stoppen met mezelf te troosten met eten. Ik zat in een cirkel waar ik niet uit kwam, een vriendin zei bel Linda eens, dat heb ik gedaan en die heeft me heel duidelijk laten zien, waar de schoen wrong, af en toe heel confronterend. Linda is een aparte coach, wij gingen lopen ipv zitten, wat ik in het begin best raar vond, maar daardoor ging ik uit mijn hoofd en kwam ik weer in beweging. Ik ben een traject gaan volgen om de stok achter de deur te hebben, dat is gelukt de stress wordt minder, voel me beter, kijk weer anders naar mezelf, ik ben nu klaar om echt los te laten en te gaan afvallen, dus ik ben erg blij!

Manon (44)

Ik was heel sceptisch en vond het heel eng om weer met mezelf bezig te zijn. Maar ik sliep slecht, vaak wakker, mijn schouders deden zeer, kon moeizaam naar de wc, maagpijn maar dacht vooral, ik zorg voor iedereen en wie zorgt er voor mij?

Ik werd op een ochtend wakker en had het gevoel dat er een vrachtwagen over me heen was gereden. Ik was op, het gesjouw moe en dacht “is dit alles?”. Ik had Linda een tijd geleden gesproken en haar oprechte belangstelling en haar energie waren me bijgebleven. Ik heb haar gebeld en de dag erop liepen we in het bos, waar de tranen eruit kwamen. Daarna hebben we een vitaliteitscheck gedaan waarmee me pijnlijk duidelijk werd waar ik was gebleven. Mijn bloeddruk werd gemeten en een voedingsanalyse werd gedaan. Ook daar werd duidelijk waar ik winst kon halen. Linda neemt de tijd, ben een traject gestart, voel me beter, heb weer grip op hoe ik het wil en stap voor stap kom ik weer thuis bij mezelf. Mijn energie is beter, slaap beter en kijk anders naar eten, voor mij en mijn gezin is er heel wat veranderd maar wel positief, voor mij was het heel waardevol, dank je Linda!

Wilma (46)

Ik zat niet lekker in mijn vel, had overgewicht en lichamelijke klachten en ook verloor mijn man zijn baan. Linda ging samen met mij kijken naar de pijnpunten, liet me bewuster kijken naar mijn voeding en wat ik zelf eenvoudig kon veranderen. Ik voel me nu weer fit en energiek en kan de wereld aan.

Jeanet (53)

Heb je mijn blog al gelezen?

Go to Top